Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Vries

De juiste mensen voor iedere klus

Als u zoekende bent naar een bouwbedrijf in Vries, dan kan uw zoektocht eindigen als u kiest voor Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega. Wij kunnen u als bouwbedrijf in Vries voorzien van alle materialen en de juiste vakmensen om een project gegarandeerd tot een succes te brengen. Wij beschikken over alle materialen en gereedschappen, waarbij geen project te groot of te klein zal zijn. Om alles op een nette manier als bouwbedrijf af te kunnen handelen beschikken wij uiteraard over de nodige ervaring. U kunt bij ons rekenen op een betrouwbare partner voor het bouwen en verbouwen in uw woning, maar ook zakelijke klanten kunnen uiteraard uitstekend bij ons terecht. Bij ons is afspraak ook echt een afspraak. Hiermee kunnen wij u een uitstekende service kunt bieden, waarbij werkzaamheden zullen worden uitgevoerd tegen de meest scherpe tarieven.

Diensten van ons bedrijf

Om uw project in Vries met een totaalpakket van diensten te kunnen afronden hebben wij verschillende mogelijkheden voor u beschikbaar. U kunt bij ons bouwbedrijf altijd rekenen op een vakkundig advies, waardoor alles optimaal kan worden aangepakt naar uw eigen wensen. Wilt u gebruik maken van onderstaande diensten of heeft u andere vragen voor ons als bouwbedrijf, neem dan contact met ons op.

  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur

Bouwbedrijf Vries

Voor een goede samenwerking

Ook als er bij uw werkzaamheden in Vries een andere vakspecialist nodig is kunt u bij ons terecht. Wij hebben met ons bouwbedrijf in Vries een goede samenwerking weten op te bouwen met andere bedrijven in de regio. Mocht er voor het aansluiten van gas of elektra een specialist nodig hebben, dan kunnen wij dus altijd contact opnemen zodat er bij u in Vries binnen no time een vakspecialist aanwezig zal zijn. U hoeft geen contact op te nemen met een andere bedrijf, maar heeft alleen ons als contactpersoon zodat u altijd direct weet waar u aan toe bent. Dit scheelt een hoop zorgen, waarbij wij dus alles voor u van A tot Z zullen regelen.

Contactmogelijkheden

Uiteraard kunt u ook vanuit Vries altijd contact met ons opnemen voor een advies of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bereiken per mail en uiteraard zijn wij als bouwbedrijf ook telefonisch bereikbaar. Bent u dus op zoek naar een bouwbedrijf in Vries, die een totaalpakket aan diensten kan leveren, neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak of het stellen van al uw vragen.