Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Annen

Vakkennis gecombineerd met de juiste materialen

Voor iedereen in de omgeving van Annen kunnen wij u met ons bouwbedrijf voorzien van de juiste vakkennis en materialen. Wij zullen als bouwbedrijf alle projecten van u aannemen, groot of klein. Hierbij kunt u erop rekenen dat wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega ervoor zulle zorgen dat uw project voor de volle honderd procent tot een succes zal worden afgerond. Wij zullen als bouwbedrijf in Annen alles verzorgen waar u naar vraagt. U kunt bij ons terecht als particulier, maar uiteraard zijn wij voor verbouwingen of nieuwbouw bij bedrijven ook beschikbaar. Met een jarenlange ervaring staan wij voor betrouwbaarheid en gaan wij voor het leveren van een goede service. Ook zal u bij ons nooit teveel betalen, waardoor u de zekerheid heeft dat bij u in de omgeving van Annen alles door een professioneel bouwbedrijf kan worden uitgevoerd.

Wat hebben wij u te bieden

U kunt bij ons rekenen op een totaalpakket van diensten en mogelijkheden. Dit wil zeggen dat voor ons niets teveel is en dat wij u dankzij onze contacten alles kunnen leveren. U kunt bij ons bouwbedrijf in Annen rekenen op alle mogelijkheden, waarbij wij ook alle materialen voor u zullen verzorgen. Alle onderstaande mogelijkheden en diensten kunnen wij u altijd snel bieden.

 • Timmerwerk in- en exterieur
 • Plaatsen van glas
 • Leveren van bouwmaterialen
 • Verbouwingen
 • Onderhoud
 • Uitbouwen
 • Carport zetten
 • Kozijnen, ramen & deuren
 • Dakkapellen
  Badkamers & toiletten

Bouwbedrijf Annen

Altijd de juiste vakmensen dankzij een goede samenwerking

Uiteraard komt er bij het opstarten van een project veel kijken en zijn er altijd vakmensen nodig die een bepaald onderdeel van een project voor u kunnen klaren. Dankzij de samenwerking en vakkennis die wij de afgelopen jaren hebben opgedaan kunt u bij ons op een totaalpakket van mogelijkheden rekenen. Is het nodig dat er iemand komt voor gas, elektra, water, stukadoren, schilderen of ontwikkelen, dan kunnen wij dit voor u regelen. U heeft hiermee dus één aanspreekpunt en hoeft niet allerlei andere bedrijven in de omgeving van Annen te benaderen. Wij kunnen met ons bouwbedrijf in Annen alles voor u tot in de puntjes regelen.

Bel of mail ons vandaag nog

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat bij u in Annen alles kan regelen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zullen u altijd voorzien van een goed advies, waarbij u zeker bent van een breed scala aan mogelijkheden. Hiervoor kunt u ons altijd een mail sturen, maar is het ook mogelijk om te bellen. Wilt u een vrijblijvende offerte op basis van uw project ontvangen, dan behoort dat uiteraard tot de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Neem contact op en laat ons bouwbedrijf in Annen alle werkzaamheden voor u opknappen, nieuwbouw of verbouw, binnen of buiten.