Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Appelscha

Stop met zoeken naar een vakman

Bent u woonachtig in de omgeving van Appelscha en bent u op zoek naar een bouwbedrijf, stop dan uw zoekactie en neem contact met ons op. Wij kunnen u van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega voorzien van een uitgebreid advies dankzij de ervaring die wij door de jaren heen in ons vakgebied hebben opgedaan. U kunt bij ons bovendien altijd rekenen op een goede service en samenwerking, waarbij wij onze werkzaamheden tegen scherpe tarieven uit zullen voeren. U kunt bij ons terecht voor het verbouwen van een woning, maar ook voor nieuwbouw kunnen wij u van dienst zijn. Contact opnemen is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven, waarmee wij voor een brede klantengroep altijd bereikbaar zullen zijn als betrouwbare partner met ons bouwbedrijf in Appelscha.

Diensten en mogelijkheden

Als u wilt weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen met ons bouwbedrijf in Appelscha, dan is het raadzaam om contact op te nemen. Heeft u dus iemand nodig voor onderstaande diensten en bent u op zoek naar een bouwbedrijf in de omgeving van Appelscha, neem dan eens contact met ons op om alles door te spreken. U kunt bij ons ook in Appelscha altijd rekenen op een passend advies en tal van mogelijkheden.

  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas

Bouwbedrijf Appelscha

Alle vakmensen in één keer voor u geregeld

Als u kiest voor een bouwbedrijf in Appelscha, kies dan voor Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega. Wij hebben een samenwerking met heel wat bedrijven in de regio, waarmee wij u kunnen voorzien van alle specialisten die nodig zijn om uw project te voltooien. Het grote voordeel hiervan is uiteraard dat u altijd de juiste mensen aanwezig hebt, zonder dat u zichzelf druk hoeft te maken. Wij regelen als bouwbedrijf voor u op tijd alle mensen en zullen voor u als aanspreekpunt altijd beschikbaar zijn.

Neem contact met ons op voor een offerte of advies

Wilt u een advies ontvangen voor uw project in Appelscha of wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u als bouwbedrijf kunnen bieden, neem dan contact met ons op. U kunt ons altijd bellen of mailen, waarbij wij u uiteraard graag te woord zullen staan. Bij ons kunt u altijd rekenen op een scherpe offerte, waarmee uw klus al snel kan worden uitgevoerd. Zoekt u dus naar een bouwbedrijf in Appelscha, schroom dan niet om vandaag nog contact met ons op te nemen.