Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Assen

Vakkundig bouwbedrijf in Assen tegen betaalbare prijzen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat alle bouw- en timmerwerken voor u in Assen uit kan voeren? Wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega, zijn het bouwbedrijf dat al uw werkzaamheden voor u kan realiseren. Met alle mogelijkheden die wij te bieden hebben op het gebieden van bouwen en timmeren zijn wij als bouwbedrijf in Assen altijd een betrouwbare partij voor ieder project. Voor alle grote en kleine projecten komen wij graag voor u langs, waarbij u vooraf van ons te horen krijgt wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en tegen welke prijs. Wij gaan voor een goede service, kwaliteit en een scherpe prijs. U zult bij ons dus nooit teveel betalen, daar passende tarieven voor ieder project gerekend zullen worden.

Diensten in Assen

Als bouwbedrijf in Assen kunnen wij u natuurlijk van alle mogelijkheden voorzien. Wij hebben al vele projecten met succes af kunnen ronden en ook in Assen staan wij dus graag als bouwbedrijf met onderstaande diensten voor u klaar.

  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen

Bouwbedrijf Assen

Een stevig samenwerkingsverband

Om u als klant het totaalplaatje te kunnen leveren zijn wij als bouwbedrijf een samenwerking aangegaan met vele andere bedrijven. Wij kunnen hiermee alle diensten leveren en klussen dus afronden, waarbij u altijd de zekerheid heeft van een echte vak man. Projecten waarbij gas, water of elektra moet worden aangelegd zijn dus ook geen enkel probleem. Verder reikt onze samenwerking verder dankzij goede contacten met dakdekkers, schilders, metselaars, stukadoors en architecten. U hoeft dus niet zelf allerlei mensen te regelen, maar als wij als bouwbedrijf in Assen een project bij u aannemen, dan kunt u rekenen op alle vakmensen die nodig zijn om de klus te kunnen klaren.

Neem vrijblijvend contact met ons bouwbedrijf in Assen op

Bent u zoekende naar een bouwbedrijf voor een klus in Assen of omgeving, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar en zullen u altijd vrijblijvend voorzien van een advies. Uiteraard is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte te ontvangen, zodat u vooraf al weet waar u met uw klus ongeveer op moet rekenen. Bij ons is geen klus te groot en wij zullen bovendien altijd voor u klaar staan. Wij zijn dus voor ieder project als bouwbedrijf in Assen altijd voor u beschikbaar.