Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Bovensmilde

Kies voor service en kwaliteit

Woonachtig in de omgeving van Bovensmilde en op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf voor het uitvoeren van een klus. Wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega zullen altijd voor ieder project klaarstaan om uw klus tot een succesvol einde te brengen. Of u nu contact opneemt als particulier of bedrijf maakt voor ons niet uit. Wij zullen ieder project als bouwbedrijf in Bovensmilde aannemen en samen met u bekijken hoe alles het beste aangepakt kan worden. Met een ruime ervaring op het gebied van grote en kleine projecten kunnen wij alles voor u realiseren, waarbij u kunt rekenen op een goede service en een betrouwbare partner. Waar andere bedrijven vaak erg hoge kosten berekenen, kunt u bij ons als bouwbedrijf rekenen op passende tarieven, zodat geen enkele klus ook voor u in Bovensmilde niet meer te duur hoeft te zijn.

Mogelijkheden

Wij kunnen u als bouwbedrijf in Bovensmilde zoals gezegd alle mogelijkheden bieden om uw project tot een succesvol einde te brengen. Een overzicht van diensten en mogelijkheden die wij te bieden hebben vindt u hieronder.

  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen

Bouwbedrijf Bovensmilde

Totaalplaatje met één samenwerkingsverband

Als u in Bovensmilde kiest voor één van de mogelijkheden die wij op het gebied van nieuwbouw of verbouw te bieden hebben, dan kunt u erop rekenen dat het totaalplaatje 100 procent nauwkeurig afgeleverd zal worden. U hoeft niet allerlei bedrijven te contacteren om bepaalde aspecten van een bouw te laten doen. Wij zullen als bouwbedrijf in Bovensmilde bij u zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Hiervoor werken wij als bouwbedrijf samen met allerlei andere bedrijven, die in hun vakgebied het beste werk af kunnen leveren. U hoeft zelf helemaal niets te regelen. Wij nemen het project aan en spreken met u de prijs af en zullen ervoor zorgen dat alles netjes zal worden afgehandeld.

Laat ons weten wat uw project is

Uiteraard zijn wij als bouwbedrijf erg benieuwd wat uw project in Bovensmilde of omgeving is. U kunt ons daarom altijd vrijblijvend contacteren voor een afspraak, waarbij wij u kunnen voorzien van een advies en een vrijblijvende offerte voor uw project. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Contact opnemen kan telefonisch en per e-mail. Wij zijn als bouwbedrijf in Bovensmilde altijd snel voor u beschikbaar, waarbij u altijd kunt rekenen op echte vakmensen.