Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Eext

Uw project uitgevoerd door mensen met vakkennis

Wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega staan altijd voor u klaar als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Eext of omgeving. In uw regio kunnen wij alle klussen op een vakkundige manier voor u afronden, waarbij u de zekerheid tot succes krijgt met de vakkennis die wij u te bieden hebben. Waar bij uiteraard voor vele verbouwingen zorg kunnen dragen is het ook een stuk nieuwbouw dat binnen ons pakket te realiseren is. Wij zijn er in Eext voor zakelijke en particulier klanten, waarbij geen klus te groot en geen klus te klein voor ons zal zijn. Met de mogelijkheden die wij u te bieden hebben staan wij voor een goede service. Als betrouwbaar bouwbedrijf in Eext kunnen wij u van dienst zijn, waarbij wij de scherpste tarieven zullen rekenen. Dus ook bij u in de omgeving van Eext zal geen project meer te duur zijn.

Diensten van ons bedrijf

Met alle materialen en vakkennis die wij u te bieden hebben kunt u bij ons rekenen op een breed aanbod van diensten en mogelijkheden. Voor ons is als bouwbedrijf ook bij u in Eext niets teveel en kan alles op een nette manier geregeld worden. Wilt u dus een bouwbedrijf huren neem dan contact met ons op en kijk naar de mogelijkheden die wij voor u kunnen verzorgen.

  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen, deuren

Bouwbedrijf Eext

Samenwerken met anderen om een totaalpakket te leveren

Wij kunnen als bouwbedrijf in Eext garanderen dat het totaalpakket kan worden verzorgt dankzij de mogelijkheden die wij hebben door onze samenwerking met andere bedrijven. Om een project vakkundig af te ronden hebben wij namelijk nauwlettend contact met andere vakspecialisten, die wij regelmatig inhuren om bepaalde aspecten van een project af te ronden. U hoeft dus niet zelf meer op zoek naar een loodgieter of stukadoor, maar u kunt bij ons bouwbedrijf een project compleet laten aannemen, waarbij wij alles voor u zullen regelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u in de omgeving van Eext kunnen bieden, neem dan contact met ons op. Wij geven u altijd een passend advies en een vrijblijvende offerte, waarmee u vooraf weet waar u aan toe zult zijn als u kiest voor ons bouwbedrijf. Uw project zal door ons bouwbedrijf in Eext op een nette manier met alleen maar vakmensen voor u worden afgerond.