Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Gieten

Op zoek naar een vakkundig bedrijf voor verbouwingen?

Als u woonachtig bent in de omgeving van Gieten of uw bedrijf in de regio gesitueerd is, dan kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een bouwbedrijf om een klus af te ronden. Wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega zullen als bouwbedrijf in Gieten altijd voor u klaar staan, waarbij u kunt rekenen op alle werkzaamheden die op een vakkundige manier door echte vakmensen zullen worden afgerond. Wij kunnen u garanderen dat wij met een goede service bij u in de omgeving van Gieten te werk kunnen gaan. U kunt in ons een betrouwbare partner vinden, waarbij openheid van zaken voorop staat. Alle werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zullen in hoog tempo worden gedaan en 100 procent netjes. Daarbij staan wij er als bouwbedrijf in Gieten voor dat alles goed wordt afgerond, waarbij wij gebruik maken van de beste kwaliteit materialen.

Mogelijkheden voor particulieren en bedrijven

Wij hebben voor u als particulier, maar ook voor bedrijven alles te bieden middels ons bouwbedrijf. U kunt bij ons dan altijd rekenen op een totaalpakket, waarbij geen project te groot zal zijn, maar ook niet te klein. Met ene goede service kunt u er op rekenen dat wij alles vakkundig voor u zullen regelen. Onderstaande diensten en mogelijkheden kunnen wij voor u verzorgen.

  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen

Bouwbedrijf Gieten

Wij werken samen met anderen

Voor u als opdrachtgever is het belangrijk dat de werkzaamheden bij u in Gieten door ons als bouwbedrijf op een nette manier uitgevoerd worden. Wij staan ervoor om u als bouwbedrijf in Gieten het totaalplaatje te kunnen bieden en doen dat door nauwlettend samen te werken met andere bedrijven die in de regio van Gieten te vinden zijn. U kunt daarom bij ons bouwbedrijf rekenen op de juiste mensen die beschikking over alle kennis om een bepaald aspect van uw project met 100 procent zekerheid goed uit te kunnen voeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben of wilt u graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Bel of mail met ons voor de mogelijkheden en wij zullen u met een passend advies en een offerte laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zoekt u dus naar een bouwbedrijf in Gieten, wacht niet langer en laat uw project met echte vakmensen tot een groot succes brengen.