Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Jubbega

Kies voor de specialist in bouwen en verbouwen

Voor alle mensen die op zoek zijn naar een bouwbedrijf in Jubbega staan wij altijd graag voor u klaar. Met ons bouwbedrijf kunnen wij u in Jubbega voorzien van allerlei diensten en materialen, waarmee wij uw project altijd tot een goed einde kunnen brengen. Kiest u voor Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega, dan kiest u voor een goede service en een betrouwbare partner voor iedere klus. Wij zijn altijd beschikbaar voor zakelijke klanten en particulieren, waarbij u altijd kunt rekenen op de hoogste service tegen de scherpste prijzen. U kunt bij ons altijd rekenen op een passend advies, waarbij het opvragen van een offerte uiteraard tot de vele mogelijkheden behoort. Bent u dus op zoek naar een bouwbedrijf die uw klus in Jubbega uit wil voeren, wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze mogelijkheden

Als u kiest voor een bouwbedrijf in Jubbega en u kiest voor Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega, dan kiest u direct voor allerlei mogelijkheden op het gebied van bouwen en verbouwen. Wij kunnen een project voor u afronden, waarbij het niet uitmaakt of het een groot of klein project is. Met een passend advies kunnen wij uiteraard alles naar uw wens uitvoeren. Hieronder vindt u de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Carport zetten
  • Verbouwingen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Plaatsen van glas

Bouwbedrijf Jubbega)

Wij regelen alles van A tot Z

Wilt u ook dat als u kiest voor een bouwbedrijf in Jubbega dat alles in de puntjes voor u geregeld wordt. Wij hebben de samenwerking die u zoekt met andere bedrijven, waarbij wij als contactpersoon de juiste mensen voor u kunnen regelen. Als wij als bouwbedrijf een project bij u in Jubbega komen uitvoeren, dan kunt u dus rekenen op de juiste vakmensen die beschikken over de kennis om iets tot een goed einde te kunnen brengen. Ons contact gaat van schilders tot stukadoren en van loodgieters tot architecten. Wij zullen uw aanspreekpunt zijn, waardoor u dus maar met één iemand contact dienst te hebben.

Neem contact met ons op en vraag om een vrijblijvende offerte

Als u een klus door een bouwbedrijf wilt laten uitvoeren in Jubbega, dan wilt u waarschijnlijk eerst weten wat de kosten zullen worden. U kunt altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden en uiteraard ook om een offerte op te vragen. Bel of mail ons als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Jubbega en laat ons weten wat uw project is.