Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Norg

Altijd de juiste prijs-kwaliteitsverhouding

Wanneer u zoekende bent naar een bouwbedrijf in Norg, dan kunt u bij ons van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega altijd rekenen op een totaalpakket aan mogelijkheden. Of u nu zoekt naar een bouwbedrijf voor verbouw of iemand nodig heeft die voor u in Norg nieuwbouw kan realiseren maakt niet uit. Wij zullen u altijd het totaalpakket van mogelijkheden aanbieden, waarbij u kunt rekenen op vakmensen die beschikken over de juiste kennis om een project te laten slagen. Voor een verbouwing of één van onze andere diensten kunt u altijd contact met ons opnemen. Het maakt daarbij niet uit of u als particulier of bedrijf contact opneemt, want wij staan als bouwbedrijf altijd voor u klaar.

Wat wij voor u kunnen betekenen

Als u op zoek bent naar een bouwbedrijf in Norg, dan wilt u natuurlijk wel de zekerheid hebben dat alles voor u kan worden uitgevoerd. Wij bieden een breed scala van mogelijkheden, waarmee wij u die zekerheid tot een succes kunnen geven. Hieronder daarom een overzicht van de vele mogelijkheden waarmee wij u als bouwbedrijf in Norg van dienst kunnen zijn.

  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen
  • Carport zetten

Bouwbedrijf Norg

Een stevig samenwerkingsverband voor nog meer mogelijkheden

Wij kunnen bij u in Norg als bouwbedrijf veel voor u regelen. Dit mede door het feit dat wij een samenwerkingsverband hebben met verschillende bedrijven uit de regio. Alle klussen die door een echte specialist gedaan moeten worden kunnen wij dan ook uitbesteden, waarbij wij alles voor u zullen regelen. U hoeft dus niet contact op te nemen met allerlei andere bedrijven in Norg om delen van een project af te ronden, maar dit doen wij allemaal voor u. Dit neemt een hoop zorgen uit handen, waarbij u de zekerheid heeft dat uw klus zal slagen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u als bouwbedrijf in Norg kunnen bieden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hiervoor zijn wij telefonisch te bereiken en kunt u ook een e-mail sturen. Wij kunnen u altijd voorzien van een passend advies en zullen een vrijblijvende offerte uitbrengen, zodat wij u als bouwbedrijf vooraf een overzicht kunnen geven wat de kosten van uw project in Norg zullen gaan zijn.