Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Rolde

Vakmensen tegen een scherp tarief

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Rolde at tegen scherpe tarieven te werk gaat? Wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega kunnen u allerlei diensten aan bieden voor verbouwen of nieuwbouw, tegen de meest scherpe tarieven. Voor alle projecten kunnen wij u als particulier of bedrijf voorzien van de juiste vakmensen, met de ervaring om een project vakkundig af te kunnen ronden. Wij gaan als bouwbedrijf voor een goede service en willen uiteraard ook bij u in Rolde een betrouwbare partner zijn voor elke klus. Door gebruik te maken van de beste materialen en gereedschappen kunt u er altijd op rekenen dat wij als bouwbedrijf in Rolde uw klus geheel tot een succes af kunnen ronden. Twijfel daarom niet langer en neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies of voor een offerte.

Wij staan er voor u met verschillende diensten

Om u als bouwbedrijf in Rolde een totaalplaatje te kunnen leveren hebben wij natuurlijk de juiste vakkennis en mogelijkheden binnen handbereik. Zo kunnen wij bij u in Rolde alle werkzaamheden verrichten die u wilt laten uitvoeren en dat alles met het grootste succes. Onderstaand een overzicht van alle diensten en mogelijkheden die wij bij u als bouwbedrijf te bieden hebben.

  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud
  • Uitbouwen

Bouwbedrijf Rolde

Wij werken samen voor een nog beter resultaat

Uiteraard kunt u bij ons bouwbedrijf rekenen op de juiste vakkennis om een project af te ronden. Om hiervoor de garantie te kunnen geven werken wij van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega samen met allerlei bedrijven in de omgeving van Rolde, waardoor uw project gegarandeerd succesvol zal worden afgerond. Met de juiste vakmensen en kennis kunnen wij altijd op een nette manier te werk gaan, waarbij veiligheid ook gegarandeerd is. Hierbij zullen wij alles voor u regelen en hoeft u zich dus nergens geen zorgen meer over te maken.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij als bouwbedrijf bij u in Rolde kunnen leveren, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch en per e-mail te bereiken, voor een passend advies en een vrijblijvende offerte. U kunt bij ons als bouwbedrijf in Rolde altijd goed terecht, waarbij u kunt rekenen op scherpe prijzen en een goede service.