Slide background
Slide background
Slide background

Bouwbedrijf Smilde

Ga voor de echte vakmensen bij nieuwbouw en verbouw

Voor de mensen die komen uit de omgeving van Smilde of wellicht in de plaats zelf wonen, zijn wij als bouwbedrijf altijd snel beschikbaar. Bij ons kunt u altijd rekenen op een goede service, waarbij kwaliteit ook hoog bij ons in het vaandel staat. Wij maken gebruik van de beste materialen en kunnen u van Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega daarmee voorzien van echt vakwerk voor elke klus. Geen project is te klein en ook geen project te groot dankzij de samenwerking met verschillende bedrijven. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Daarbij kunt u altijd rekenen op een goede service en een passend advies, waarbij u als klant uit Smilde of omgeving bij ons bouwbedrijf nooit teveel zal betalen. Dit alles dankzij de scherpe tarieven die wij aan onze klanten kunnen rekenen.

Onze mogelijkheden

Als u voor ons kiest als bouwbedrijf in Smilde, dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat wij alles voor u kunnen regelen. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, zodat ieder project altijd 100 procent op een nette manier kan worden afgerond. Hieronder vindt u een overzicht van wat wij u kunnen bieden:

  • Uitbouwen
  • Carport zetten
  • Kozijnen, ramen & deuren
  • Dakkapellen
  • Badkamers & toiletten
  • Timmerwerk in- en exterieur
  • Plaatsen van glas
  • Leveren van bouwmaterialen
  • Verbouwingen
  • Onderhoud

Bouwbedrijf Smilde

Samenwerken met anderen

Om het complete pakket aan werkzaamheden te kunnen bieden hebben wij als bouwbedrijf in Smilde aan samenwerking gelegd met meerdere andere bedrijven. Zo heeft u bij ons de zekerheid dat wij het gehele pakket van diensten kunnen leveren en alles veilig op een nette manier bij u in Smilde zal worden afgerond. Wij hebben als bouwbedrijf in Smilde onder meer een samenwerking afgesloten met dakdekkers, schilders, stukadoors, metselaars en architecten. Daarnaast kunnen wij ook de juiste vakmensen op het project zetten als het gaat om elektriciteit, water of gas. Kiest u dus voor Bouw en Timmerbedrijf De Vries Assen-Jubbega, dan kunt u rekenen op het totaalplaatje, waarbij u alleen maar contact heeft met ons. Wij regelen de rest allemaal voor u.

Contact opnemen voor een vrijblijvende offerte

Bij ons bouwbedrijf is het natuurlijk altijd mogelijk om snel contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte. U mag ons bellen en ook zijn wij bereikbaar per mail om al uw vragen te beantwoorden met een passend advies. Bovendien kunt u rekenen op een geheel vrijblijvende offerte, zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent. Wilt u een bouwbedrijf in Smilde huren die alles voor u kan regelen, neem dan snel contact met ons op.