Slide background
Slide background
Slide background

Over ons

Bouw & Timmerbedrijf De Vries

Bouw & Timmerbedrijf De Vries is een veelzijdig bouwbedrijf die al jaren werkzaamheden uitvoert op het gebied van verbouw, onderhoud en uitbouw.

Bouw- en timmerwerkzaamheden

Kortom een bedrijf voor al uw bouw- en timmerwerkzaamheden in en om het huis. Het bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Tevens is creatief zijn een sterk punt. Uiteraard bieden wij u een zeer goede service. En als u wilt een exclusief persoonlijk advies. Vooraf altijd een heldere offerte zodat u achteraf niet voor een verrassing komt te staan.

over ons

Assen en omstreken

De Vries is een aantal jaren actief in Assen en omstreken. Door het groeien van het bedrijf en de toename van een vast klantenbestand is er geïnvesteerd in een bedrijfspand met een breder machinepark zodat wij alle wensen van de klant kunnen inwilligen, althans daar streven wij naar. Het pand aan de Zendmastweg 11c is dan ook zo ingericht dat wij nog verder kunnen groeien.

Het bedrijf is aangesloten bij de Vlok

De branche vereniging Vlok is landelijk georganiseerd voor klus- en bouwbedrijven. Hierdoor is er een garantie voor de klant dat het werk professioneel wordt uitgevoerd en de garantievoorwaarden op het werk wat geleverd wordt.
Vlok aangesloten bij branchevereniging voor Klussenbedrijeven

Bij u in de regio

Wij werken vanuit Assen en verzorgen allerlei bouw-, en timmerwerkzaamheden in de gehele regio. Zoals in: